Pahare nunta miri si nasi, Lidardi, PNMI 56

de 08 ianuarie 2021Casnicia - Viata in doi, Noi doi si copiii, Pasageri prin viata2 comentarii

Pahare nunta miri sau nasi, Lidardi, PNMI 56

Pahare miri si nasi marca Lidardi

 

Pahare nunta miri sau nasi PNMI 56.Accesorizate prin tehnici diverse.Handmade.Paharele se pot personaliza.Cu numele mirilor.Cu initiala mirilor.Sau a nasilor.Si cu data evenimentului.Personalizarea se face cu vopsea.Acrilica.Pentru sticla.Si este gratuita.

Poti asorta paharele de nunta.Cu invitatiile.Marturiile magneti personalizati.Plicurile de bani.Meniurile personalizate.Si numerele de masa.Impresioneaza-ti invitatii cu toata gama de articole de nunta.Marca Lidardi.Confectionate manual.In atelierul Handmade by Diana Puiu.

Pahare nunta miri sau nasi 56

Se spala cu apa calduta.Nu se freaca cu detergent.Suprafata acoperita cu diverse aplicatii.Paharele nu se spala la masina de spalat vase.Inainte de folosire este indicat sa le stergi cu un prosop uscat de hartie.

Marturii nunta magneti handmade MNMH 7 personalizati cu numele mirilor si data nuntii. Au forma dreptunghiulara.Dimensiune 9,5 cm x 6,5 cm.Se printeaza pe hartie foto care se aplica pe magnet de 0,50 mm.Marturii nunta magneti handmade se livreaza in plicuri in culoarea aleasa de tine. Acestea sunt confectionate din carton colorat de 160g. Se personalizeaza cu mesajul dorit, numele si data evenimentului. Marturiile de nunta magneti handmade sunt accesorizate cu o floare lucrata manual din saten alb. Floarea are o perla in mijloc si trei frunzulite in partea de sus.

Poti asorta marturiile magneti handmade personalizati cu paharele de nunta pentru miri. Cu invitatiile. Plicurile de bani. Meniurile personalizate. Cu buchetul de mireasa si numerele de masa. Impresioneaza-ti invitatii cu toata gama de articole de nunta. Marca Lidardi. Confectionate manual. In atelierul Handmade by Diana Puiu.Dupa trimiterea comenzii vei fi contactat pe whatsapp. In cel mai scurt timp posibil. De regula in aceeasi zi cu lansarea comenzii. Vei primi grafica personalizata cu datele tale. Dupa confirmare produsul se considera bun de tipar. Marturiile de nunta magneti handmade vor fi confectionate. Marturiile de nunta magneti handmade sunt un cadou deosebit pentru invitatii tai.

Modelul se poate lucra si pe alte culori

Pahare miri si nasi marca Lidardi

 

Produsele handmade se pot reproduce.In proportie de 80-90%.

Dimensiunea paharelor este urmatoarea :

 • inaltime pahar 22 cm
 • inaltime picior 9 cm
 • diametru picior 5,5 cm
 • diametru pahar 5 cm

Pentru toate articolele de nunta viziteaza pagina Articole nunta. Ma gasesti si pe facebook.Cu pagina Lidardi Handmade.Paharele se lucreaza numai la comanda.Comenzile se dau cu cel putin 10 zile.Inainte de eveniment.

Acesta este un produs marca Lidardi confectionat manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Probabil te intereseaza si aceste articole.

2 Comentarii

 1. Gianina Sferle

  Sunt foarte multumita de colaborarea cu doamna Diana.
  Am pastrat legatura pe durata realizarii comenzii despre status si detalii, iar produsul final este ce mi-am dorit.
  Va multumezc pentru colaborare!

 2. Diana Puiu

  Va multumezc pentru comanda.

Lasă parerea ta aici