Pahare nunta Lidardi
Plicuri bani nunta Lidardi
Buchete mireasa nasa Lidardi

Blog Lidardi

Blog Lidardi despre povestea produselor Handmade by Diana Puiu.

In categoria Blog gasesti si articole despre mine. Articole despre noi precum pasageri prin viata, despre casnicie si despre copii si parinti.

Blog despre Casnicia – Viata in doi … o viata

In categoria Casnicia – Viata in doi … o viata gasesti articole despre produsele Lidardi legate de nunta. Confectionate in atelierul Handmade by Diana Puiu. Articole despre noi ca si pasageri prin viata, despre casnicie si despre copii si parinti.In aceasta categorie, Casnicia – Viata in doi … o viata, vei gasi si articole despre relatia de cuplu.Mai ales dupa primii 20 de ani.

Blog despre Noi doi si … copiii

In categoria Noi doi si … copiii – Parinti si copii gasesti articole despre produsele Lidardi legate de copii. Confectionate in atelierul Handmade by Diana Puiu. Articole despre noi ca si pasageri prin viata, despre casnicie si despre copii si parinti.In aceasta categorie, Noi doi si … copiii, vei gasi si articole despre relatia parinte – copil.

Tu, eu – Pasageri prin viata

In categoria Tu, eu – Pasageri prin viata gasesti articole si despre alte produse handmade marca Lidardi. Confectionate in atelierul Handmade by Diana Puiu. Articole despre noi ca si pasageri prin viata, despre casnicie si despre copii si parinti.

In aceasta categorie, Tu, eu – Pasageri prin viata, vei gasi si articole despre experiente de viata si oameni.Deasemenea in continutul blogului vei gasi si articole despre mine, cine sunt eu, de ce confectionez produse handmade si ce reprezinta proiectul Lidardi pentru mine.

In fiecare produs pun cate ceva din sufletul meu. Cel mai mult pun energia mea pozitiva. Urmeaza gandurile mele bune. Apoi relaxare, pasiune si dragoste. Totul pentru a-ti transmite tie toate acestea. Pentru ca si tu te vei bucura la final de un anumit produs. Fiecare produs Lidardi are in el o parte din sufletul meu. Confectionez fiecare produs cu multa migala si rabdare. Acord o foarte mare importanta detaliilor. Adaug. Scot. Modific. Inlocuiesc de cate ori tu vei dori acest lucru. Vreau sa obtin produsul asa cum este el in viziunea ta.

De aceea handmade-ul nu este o munca ieftina. Nici produsele nu sunt unele in serie. Ele se pot reproduce in proportie de 80-90%.

Daca vrei sa vezi toate produsele Lidardi Handmade intra in Magazinul Lidardi

Ma gasesti si pe facebook. Cu pagina  Lidardi Handmade.