Invitatii nunta Lidardi
Invitatii nunta Lidardi
Invitatii nunta Lidardi

IA una tricoloră

”IA una tricolora” este un proiect marca Lidardi Handmade. Toate produsele sunt confectionate manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Denumirea Lidardi DAP by Diana Puiu si logo-ul Lidardi sunt mărci înregistrate național.

Întregul conținut al site-ului lidardi.com este proprietatea Lidardi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Continutul face referire la produse listate, texte, imagini, reprezentari grafice ale produselor, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date, concepte. Folosirea fără acordul Lidardi a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In fiecare produs pun cate ceva din sufletul meu. Cel mai mult pun energia mea pozitiva. Urmeaza gandurile mele bune. Apoi relaxare, pasiune si dragoste. Totul pentru a-ti transmite tie toate acestea. Pentru ca si tu te vei bucura la final de un anumit produs. Fiecare produs Lidardi are in el o parte din sufletul meu. Confectionez fiecare produs cu multa migala si rabdare. Acord o foarte mare importanta detaliilor. Adaug. Scot. Modific. Inlocuiesc de cate ori tu vei dori acest lucru. Vreau sa obtin produsul asa cum este el in viziunea ta.

De aceea handmade-ul nu este o munca ieftina. Nici produsele nu sunt unele in serie. Ele se pot reproduce in proportie de 90-95%.

Pentru toate articolele marca Lidardi Handmade viziteaza pagina  Magazin

Poti sa vezi produsele si pe canalul meu de YouTube Lidardi.

Ma gasesti si pe facebook cu pagina Lidardi Handmade