Politica de retur

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a paginii politica de retur.

Cumparatorul are dreptul să notifice în scris Vanzatorului că renunţă la cumpărare. Fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau. In cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, conform Ordonantei de Urgență Nr. nr. 130/2000 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumparator înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Cumparatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Vanzator face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ. Si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Pentru a informa Vanzatorul cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie să notifice în scris pe adresa de mail comenzi@lidardi.com.

Produse personalizate

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ. Produsele sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client. Motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.
Clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără nici o urmă de folosire, deteriorare sau uzură. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returnează, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea directă.
 

Bunuri/Servicii pentru care NU se asigura dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator
  2. furnizarea de Bunuri si/sau Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere
  3. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar
  4. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente
  5. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.
  6. produsele care au fost deteriorate

Perioada de rambursare a banilor

Aceasta poate dura până la 14 zile lucrătoare din momentul în care produsele au ajuns în atelierul Lidardi, după ce am inspectat condiția produselor iti vom notifica printr-un mail/whatsapp dacă îndeplinesti termenii pentru rambursare.
Este obligatoriu să furnizezi un cont bancar (IBAN).

Inapoi la pagina Magazin.