Autentificare

Înregistrare

Datele tale personale vor fi folosite pentru a-ți sprijini experiența pe acest site web, pentru a gestiona accesul la contul tau și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Contul meu Lidardi

De ce sa imi creez contul meu Lidardi?

1.Nu mai trebuie sa completezi de fiecare data datele de livrare. Asta te ajuta sa scazi considerabil timpul de inregistrare al unei comenzi.

2.Poti tine o evidenta a comenzilor facute la Lidardi si ai acces permanent la istoricul lor.

3.Ai parte de oferte personalizate si esti tot timpul la curent cu produsele noi aparute destinate si altor evenimente sau sarbatori din viata ta decat Nunta si Botezul.

4.Poti lasa un review referitor la produselor cumparate cu parerea ta despre ele si colaborarea cu ”echipa” Lidardi.

Confidentialitate pentru Contul meu Lidardi

Lidardi iti garanteaza confidentialitatea datelor salvate in contul de client.

Lidardi va transmite date cu caracter personal catre Partenerii Lidardi doar in cazul in care vei inregistra o comanda pentru produsele Lidardi Handmade by Partener si comercializate de catre respectivul Partener si numai pentru derularea respectivei comenzi. Fiecare partener este obligat sa respecte legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Lidardi magazin online

Cu ajutorul contului de client Lidardi, poti comanda atat produse marca Lidardi Handmade by Diana Puiu, cat si produsele marca Lidardi Handmade by Partener.

Poti gasi magazine cu produse marca Lidardi pe mai multe retele

Pentru toate articole Lidardi viziteaza magazinul online Lidardi.  Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade. Vezi canalul meu de You Tube.

Bucura-te de toata gama de articole handmade marca Lidardi. Cauta in magazinul cu produse marca Lidardi articolul dorit. Daca nu il vei gasi, lasa-mi un mesaj si il voi confectiona special pentru tine sau iti voi recomanda un Partener Lidardi.