Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor modalitati

  1. Livrare prin curier
  2. Ridicare din atelierele Handmade by Diana Puiu sau Handmade by Partener Lidardi

Livrarea se face pe teritoriul României prin firma de curierat Fan Courier de luni pana vineri. Termenul de livrare este in specificat in pagina de vanzare a fiecarui produs.

Livrarea in afara Romaniei se face prin firma de curierat Fan Courier numai daca comanda a fost achitata prin transfer bancar inainte de confectionarea produsului/lor personalizat. Vei fi informat despre costurile de transport inainte de confectionarea produsului/lor comandat.

NU livram prin Posta Romana.

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din Contul tau de client, in sectiunea “Comenzi”. Nicio comanda nu se va livra inainte de confirmare. In plus, inainte de livrarea oricarei comenzi vei primi pe whatsapp o fotografie cu produsele comandate dupa ce acestea vor fi confectionate.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi este disponibila prin trimiterea unui mail la adresa comenzi@lidardi.com sau pe whatsapp la numarul de telefon afisat in site la rubrica Contact.

Acum ca stii cum se face ”Livrarea comenzilor”, pentru toate articole Lidardi, viziteaza magazinul online Lidardi.  Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade. Vezi canalul meu de You Tube.