Modalitati de plata

Pentru toate comenzile efectuate online sau direct in atelierul Lidardi Handmade by Diana Puiu exista urmatoarele modalitati de plata:

Pentru cumpărăturile online, cu livrare prin curier:

  1. plata se poate face cash la livrare ( ramburs la curier)
  2. prin transfer bancar inainte de livrare in contul RO47RZBR0000060018407140 Raiffeisen Bank. In acest caz comanda se va livra numai dupa confirmarea platii. Se recomanda sa folosesti ca referinta, la efectuarea platii, numarul comenzii. Aceasta modalitate de plata este obligatorie pentru produsele din categoria/subcategoria Alte Articole / Articole Craciun / Cadouri personalizate. Este indicat sa bifezi casuta cu plata prin transfer bancar la finalizarea comenzii pentru categoria/subcategoria mentionate anterior.

Pentru cumpărăturile online, cu ridicare din atelierul Lidardi Handmade by Diana Puiu:

  1. prin transfer bancar inainte de ridicarea coletului in contul RO47RZBR0000060018407140 Raiffeisen Bank. In acest caz comanda ridicarea va fi posibila numai dupa confirmarea platii. Se recomanda sa folosesti ca referinta, la efectuarea platii, numarul comenzii.

Plata se face în lei, integral.

Pentru produsele aflate in categoriile Articole Craciun  si  Articole 1 Martie si subcategoriile acestora plata se va face numai  inainte de livrarea/ridicarea coletului, prin transfer bancar in contul mentionat mai sus indiferent daca s-a bifat plata ramburs la finalizarea comenzii.

Acum ca stii cum se face plata, pentru toate articole Lidardi, viziteaza magazinul online Lidardi.  Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi HandmadeVezi canalul meu de You Tube.