Cum comand online

Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in dreapta sus pe mobil. Pentru varianta laptop sau pc poti accesa meniul din bara de sus sau apasand butonul ”Clic Aici” . Exista si varianta de cautare direct in campul special de cautare ( lupa ).

Dupa ce ai identificat produsul dorit, alege culoarea, incarca fotografia si textul dorit pentru personalizare, doar daca este cazul. Apoi seteaza cantitatea si apasa butonul ”Adauga in cos”. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Dupa ce ai adaugat in cosul tau de cumparaturi produsul dorit, vei vedea bara cu produsul adaugat si butonul ”Vezi cosul”. Poti continua cumparaturile sau poti merge direct la cosul de cumparaturi apasand butonul ”Vezi cosul”.

Verifica-ti comanda

In cosul de cumparaturi poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. Daca faci modificari trebuie sa apesi butonul ”Actualizeaza cosul”. Daca ai un cupon de reducere scrie codul in casuta gri si apasa butonul ”Aplica cuponul”.

Detalii de facturare si livrare comanda din Cum comand online

Dupa ce ai verificat daca ai toate produsele in cosul tau de cumparaturi trebuie sa accesezi butonul ”Continua cu finalizarea comenzii”. In noua pagina, inca, mai poti introduce cuponul de reducere, in cazul in care ai uitat sa faci asta in pagina anterioara. Completeaza Detalii de facturare iar in cazul in care adresa de livrare este alta decat cea de facturare, bifeaza casuta  ”Livrezi la o alta adresa?” si completeaza datele de livrare. In rubrica ”Note comanda” poti adauga un mesaj pentru ”echipa” Lidardi. Bifeaza daca doresti plata ramburs sau transfer bancar, apoi apasa butonul ”Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Lidardi” inainte de a trimite comanda.

Pagina ”Cum comand online” produse marca Lidardi confectionate in atelierul Handmade by Diana Puiu contine informatii despre pasii de urmat in lansarea unei comenzi.

Acum ca stii ce ai de facut pe pagina ”Cum comand online”, pentru toate articole Lidardi, viziteaza magazinul online Lidardi.  Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade. Vezi canalul meu de You Tube.

*Aceasta pagina este inca in constructie.Din acest motiv, pana la finalizarea ei, vor aparea informatii noi, periodic.