Articole botez baieti Lidardi
Articole botez baieti Lidardi

Articole 1 martie

Articole 1 martie handmade personalizate marca Lidardi lucrate manual in atelierul Handmade by Diana Puiu. Pentru 1 Martie gasesti articole cum ar fi martisoare magnetice, martisoare lucrate manual in alte tahnici si diverse alte cadouri personalizate.

Produsele din categoria articole 1 martie sunt marca Lidardi concepute in intregime in atelierul Handmade by Diana Puiu.

In fiecare produs pun cate ceva din sufletul meu. Cel mai mult pun energia mea pozitiva. Urmeaza gandurile mele bune. Apoi relaxare, pasiune si dragoste. Totul pentru a-ti transmite tie toate acestea. Pentru ca si tu te vei bucura la final de un anumit produs. Fiecare produs Lidardi are in el o parte din sufletul meu. Confectionez fiecare produs cu multa migala si rabdare. Acord o foarte mare importanta detaliilor. Adaug. Scot. Modific. Inlocuiesc de cate ori tu vei dori acest lucru. Vreau sa obtin produsul asa cum este el in viziunea ta.

De aceea handmade-ul nu este o munca ieftina. Nici produsele nu sunt unele in serie. Ele se pot reproduce in proportie de 90-95%.

Pentru toate articolele marca Lidardi viziteaza pagina  Magazin

Poti sa vezi produsele si pe canalul meu de YouTube Lidardi.

Ma gasesti si pe facebook cu pagina Lidardi Handmade