Seturi creative copii clasa 0
Seturi creative copii clasa I a
Seturi creative copii clasa II a
Seturi creative copii clasa III a
Seturi creative copii clasa IV a
Seturi creative copii adolescenti

Seturi creative pentru copii

Seturi creative copii pentru cei cuprinsi intre varsta de 6 si 11 ani. Seturile creative contin in proportie de 90% ce este necesar pentru a putea confectiona produsul comandat. Pentru fiecare produs exista un tutorial dupa care copiii se pot ghida usor. Gasesti acest tutorial pe canalul de youtube aferent site-ului Lidardi sau chiar in pagina produsului.

Seturile creative pentru copii

sunt produse concepute si confectionate in totalitate sub marca inregistrata Lidardi DAP by Diana Puiu. Utilizatorii au dreptul de a folosi elementele din seturile creative pentru copii si continutul tutorialului video numai pentru uzul personal si necomercial. Toate drepturile de autor sunt rezervate. Reproducerea, distribuirea si orice alt tip de utilizare neautorizata completă sau parțială in vederea obtinerii de foloase materiale sau de orice alta natura SUNT INTERZISE si se pedepsesc conform legii.

Pentru comercializarea produselor marca Lidardi Handmade acceseaza pagina ”Vreau sa devin partener Lidardi”

In fiecare produs pun cate ceva din sufletul meu. Cel mai mult pun energia mea pozitiva. Urmeaza gandurile mele bune. Apoi relaxare, pasiune si dragoste. Totul pentru a-ti transmite tie toate acestea. Pentru ca si tu te vei bucura la final de un anumit produs. Fiecare produs Lidardi are in el o parte din sufletul meu. Confectionez fiecare produs cu multa migala si rabdare. Acord o foarte mare importanta detaliilor. Adaug. Scot. Modific. Inlocuiesc de cate ori tu vei dori acest lucru. Vreau sa obtin produsul asa cum este el in viziunea ta.

De aceea handmade-ul nu este o munca ieftina. Nici produsele nu sunt unele in serie. Ele se pot reproduce in proportie de 90-95%.

Pentru toate articolele marca Lidardi viziteaza pagina  Magazin

Poti sa vezi produsele si pe canalul meu de YouTube Lidardi Handmade.

Ma gasesti si pe facebook cu pagina Lidardi Handmade