Politica de confidențialitate

Acest site web este deținut și administrat de către Inteprindere Individuala Puiu Loredana. Si va fi denumit “Lidardi” și “Meu” în această Politică de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, esti de acord cu Politica de Confidențialitate a acestui site web (“lidardi.com”). Care este prezentată pe această pagină de web. Politica de Confidențialitate se referă la colectarea și utilizarea informațiilor personale pe care ni le-ai furnizat prin acțiunile tale pe site-ul meu web.

Această Politică de Confidențialitate este în plus față de Termenii și Condițiile pentru www.lidardi.com și trebuie citită luând în considerare și acești termeni și condiții.

Recunosc importanța protejării confidențialității informațiilor colectate despre vizitatori pe site-ul meu web. In ​​special informații care sunt capabile să identifice o persoană (“informații personale”). Această Politică de Confidențialitate guvernează modul în care informațiile tale personale, obținute prin intermediul site-ului web, vor fi tratate. Această Politică de Confidențialitate trebuie revizuită periodic. Astfel încât să fi informat cu privire la orice modificare.

Informatii personale

Informațiile personale despre vizitatorii site-ului meu sunt colectate numai atunci când sunt trimise cu bună știință și în mod voluntar. Si colectăm informații personale numai în măsura în care este necesar pentru practicile mele comerciale. Orice informație pe care o adaug pe acest site web este strict folosită de mine. Si nu este împărtășită cu nicio altă entitate, publică sau privată, din orice motiv. Nu voi vinde sau dezvălui nici o listă sau alte date pe care le pot păstra și nici nu le cumpar din alte surse. Este intenția mea ca această politică să protejeze informațiile tale personale de a fi tratate în orice mod care nu este în concordanță cu legile privind confidențialitatea aplicabile din România.

Utilizarea informațiilor din Politica de confidențialitate

Informațiile personale pe care vizitatorii le trimit pe site-ul meu sunt utilizate numai pentru scopul pentru care sunt trimise sau pentru alte scopuri secundare care au legătură cu scopul principal, cu excepția cazului în care dezvălui alte utilizări în această Politică de Confidențialitate sau în momentul colectării.

Colectarea informațiilor despre membrii înregistrați

Ca parte a înregistrării la mine, colectez informații personale despre tine pentru a beneficia de serviciile mele. Pentru a face acest lucru, poate fi necesar să-mi furnizezi informații suplimentare, detaliate mai jos.

Înregistrare

Înregistrarea este complet opțională – dacă nu doresti să te înregistrezi pur și simplu proceseaza o comandă ca vizitator. Înregistrarea poate include trimiterea numelui, a adresei de e-mail, a adresei, a numarului de telefon, a opțiunii de primire a actualizărilor și a materialelor promoționale și a altor informații. Poti accesa aceste informații în orice moment conectându-te și accesând contul tau.

Dezvăluirea informațiilor personale

În afară de cazul în care ai dat consimțământul sau dezvăluirea informațiilor personale este necesar pentru a atinge scopul pentru care a fost trimis, informațiile personale pot fi dezvăluite în situații speciale în care am motive să cred că acest lucru este necesar pentru a identifica, a contacta sau a acționa în justiție împotriva oricărei persoane vătămătoare , rănirea sau interferența (în mod intenționat sau neintenționat) cu drepturile sau proprietatea mea, cu utilizatorii sau cu oricine altcineva care ar putea fi vătămat de astfel de activități. De asemenea, pot divulga informații personale atunci când cred cu bună-credință că legea cere divulgarea. Pot angaja terțe părți să-ti furnizeze bunuri sau servicii în numele meu. În această situație, pot divulga informațiile tale personale acelor terțe părți pentru a-ti satisface cererea de bunuri sau servicii.

Securitate prin Politica de confidențialitate

Ma straduiesc să asigur securitatea. Integritatea și confidențialitatea informațiilor personale transmise site-ului meu. Si analizez și actualizez măsurile de securitate în lumina tehnologiilor actuale. Din păcate, nici o transmisie de date prin Internet nu poate fi garantată în totalitate.
Cu toate acestea, ma voi strădui să iau toate măsurile rezonabile. Pentru a proteja informațiile personale pe care le-ai putea transmite mie. Sau de la produsele și serviciile mele online. După ce primesc transmisia ta, voi depune toate eforturile. Pentru a asigura securitatea sistemelor mele.
În plus, eu și contractorii care oferă servicii legate de sistemele meu de informații sunt obligați să respecte confidențialitatea oricăror informații personale deținute de mine. Cu toate acestea, nu voi fi trasa la răspundere pentru evenimentele apărute. Ca urmare a accesului neautorizat la informațiile tale personale.

Legături către alte site-uri

Momentan nu ofer legaturi catre alte site-uri.

Probleme sau întrebări

Dacă sunt conștienta de orice problema cu privire la site-ul meu, voi lua aceasta problema în serios. Si voi lucra pentru a aborda toate problemele semnalate. Dacă ai alte întrebări referitoare la politica mea de confidențialitate sau dacă ai o problemă sau plângere, te rog să ma contactezi.

Pentru toate articole Lidardi viziteaza magazinul online Lidardi.  Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade. Vezi canalul meu de You Tube.