Recenzii pentru Cocarde tricolore lasate de-a lungul anilor pe site-ul vechi de catre clienti. Si cum acestea nu se pot reposta, le-am dat un copy-paste. Uneori parerea celorlalti conteaza. 😉

 

Stamate Lucian 7 iulie 2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Cocardele tricolore sunt superbe, iar colaborarea a fost ideală!
Va mulțumesc pentru produsele trimise!

Alisa 10 iunie 2021 ⭐⭐⭐⭐⭐

Minunate. Lucrate minutios cu maiestrie si cu o delicatete imposibil de descris in cuvinte. Cocardele in realitate sunt mai frumoase decat in prezentarea de pe site. Recomand cu incredere . Multumesc doamnei pentru promptitudine, seriozitate, implicare si empatie.

Lucia Știrbu 25 nov 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐

Am primit astăzi cocardele tricolore, sunt minunate! Le-am comandat pentru întâlnirea de 55 de ani de la absolvirea liceului. Doamna Diana are un talent extraordinar și știe cum să ne bucure cu câte un mic cadou!
Vă mulțumesc mult pentru profesionalism și corectitudine, în numele tuturor colegilor care le vor primi și se vor bucura de ele!

D.L.E.P.Iași 18 sept 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐

Al 2-lea an de colaborare cu dna Diana , in achiziționarea superbelor cocarde esențiale pentru organizarea evenimentelor noastre.
Bun gust, calitate excepțională promptitudine, disponibilitate și seriozitate sunt câteva dintre ingredientele colaborării de succes cu dna Diana.
Vă mulțumim!

Samoilă Ionela 4 iulie 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐

Am comandat cocarde tricolore pentru absolvirea ciclului primar. Au fost minunate. Mulțumesc pentru ajutor! Mă bucur că am avut ocazia să cunosc un om care lucrează cu sufletul, un om pe care Dumnezeu l-a hărăzit cu talent și dragoste de frumos.

Continuam

Mariana 1 februarie 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐

Incantata sa o descopar pe dna Diana. Multumim pentru cocardele superbe.

Luca Cristian Grigore 17 dec 2019 ⭐⭐⭐⭐⭐

Foarte buna colaborarea, promptitudine, disponibilitate, super.
Produsele foarte frumoase si deosebite de ceea ce este piata.
Felicitari si multumiri!

Monica Ana 17 nov 2019 ⭐⭐⭐⭐⭐

Am comandat un set de cocarde tricolore pentru o activitate de 1 Decembrie cu clasa mea! Sunt foarte frumoase! Voi mai apela cu siguranța! Felicitari pentru Ingeniozitate!

Marinela Toma 10 iunie 2019 ⭐⭐⭐⭐⭐

Am comandat cocarde tricolore pentru intalnirea noastra de 40 ani de la absolvirea liceului ,au fost super apreciate si purtate,sunt foarte frumoase! Multumesc mult pentru corectitudinea si promtitudinea cu care au fost livrate.Bravo!!!!

Elena 7 iunie 2019 ⭐⭐⭐⭐⭐

Foarte frumoase!

Mona 24 aprilie 2019 ⭐⭐⭐⭐⭐

Sunt foarte frumoase, superbe. Bravo!!

Acestea au fost cateva Recenzii pentru Cocarde tricolore.

Acesta este un produs marca Lidardi confectionat manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Pentru toate articole Lidardi viziteaza magazinul online Lidardi.  Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade. Vezi canalul meu de You Tube.