Semnatura lui Mos Craciun

Dupa cum bine stii in Finlanda, Laponia, la 10 km distanta de  orasul Roveniemi se afla un parc de distractii numit Satul lui Mos Craciun.

Din informatiile stranse pana acum intrarea in casa lui Mos Craciun este gratuita insa daca doresti sa faci o fotografie cu acesta sau sa filmezi se plateste o taxa.Chiar si asa nu ai voie sa fotografiezi sau sa filmezi cu dispozitivul personal.De acest lucru se ocupa un Elf care sta in permanenta cu Mosul cand acesta primeste vizitatorii, dupa care ti se da un link de unde poti descarca poza si filmarea.

O sa-i arat Mosului toate scrisorile cu care am reusit sa ajung la el si il voi ruga sa mi le semneze. Sunt multi vizitatori, care asteapta sa intre iar Mosul are un program doar de cateva ore pe zi. De aceea trebuie sa stii ca este foarte posibil el sa nu poata chiar in acel moment sa-mi semneze toate scrisorile. Timpul de stat in casuta este limitat. Asa ca restul scrisorilor care nu vor fi semnate in timpul filmarii, vor primi semnatura lui Mos Craciun in restul zilei. (chiar cea pe care o vei vedea in filmarea facuta de elf in Laponia). Semnatura lui Mos Craciun va fi scoasa de pe una din scrisorile semnate in timpul filmarii. Apoi va fi aplicata pe toate celalalte scrisori printr-o ‘’magie’’ pe care o poti vedea in video de mai jos.

Este ca si cum cineva ar multiplica semnatura ta originala. Este foarte important ca exact semnatura Mosului din Laponia sa ajunga pe orice scrisoare. Si mai putin modalitatea. Retine ca semnatura din video de prezentare este doar ca exemplu.

Urmareste video!

Data plecarii 13 decembrie 2021.

Inapoi la pagina pentru scrisori Cadouri personalizate.