Daca te-ai hotarat sa-mi trimiti scrisoarea ta sau a copilului tau trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante si sa respecti termeni si conditii categoria Cadouri personalizate.

1. Scrisoarea trebuie:

 1. sa fie scrisa pe un carton alb de 160g
 2. sa nu prezinte indoituri
 3. sa nu aiba lipit nimic pe ea
 4. sa fie trimisa intr-un plic A4. Tine cont ca firma de curierat nu raspunde pt deteriorarea coletului tau daca acesta nu a fost ambalat corespunzator cerintelor lor. Pentru siguranta scrisorii tale, iti recomand sa introduci plicul intr-un ambalaj prin care nu poate patrunde apa. Nu se stie niciodata ce se poate intampla in timpul transportului. Scopul tau este sa ajunga scrisoarea la mine asa cum ai trimis-o si nu sa te certi cu firma de curierat.
 5. sa fie semnata cu prenumele copilului. Data este optionala dar te va ajuta sa-ti amintesti toata viata de ziua in care a fost scrisa.
 6. daca ai in plic doua scrisori ale copiilor ce poarta acelasi nume, fa-i un semn distinctiv in dreptul numelui sau mai adauga o initiala.
 7. sa aiba scris cu litere mari, obligatoriu, in dreptul numelui codul cu care va pleca la drum scrisoarea ta. Gasesti codurile si semnificatia acestora la punctul 2.
 8. scrie pe plic numele, adresa si nr de telefon cu contact whatsapp ale aceleasi persoane care va fi trecuta pe awb si care va primi coletul inapoi la intoarcerea scrisorii din Laponia.
 9. scrisoarea scanata sa fie cat mai clara si cu un fundal cat mai deschis posibil sau fara fundal (recomandat).

2. Despre coduri scrisoare:

Dupa ce scrisoarea ta va ajunge la mine, ea va primi inca un cod langa cel scris de tine. Acestea doua vor forma codul unic de identificare al fiecarei scrisori. Voi trimite pe whatsapp la nr de tel scris pe plicul in care am primit scrisoarea ta, toate codurile de identificare a scrisorilor gasite in plicul respectiv. Devine responsabilitatea celui care primeste codurile sa redirectioneze mesajul catre toti cei care au trimis scrisori in acel plic. Iti recomand sa-l ajuti si sa-l intrebi personal despre mesajul cu codurile. Este posibil sa omita pe cineva, fara intentie, evident, si mai ales daca vor fi mai multe scrisori in acelasi plic.

Dupa ce intri in posesia codului unic trebuie sa intri pe site si sa faci comanda indiferent daca ai optat pentru o scrisoare care va calatorii gratuit. Costul acesteia pe site este 0,00 lei. Din acel moment, ma poti contacta oricand pe whatsapp la 0764 40.60.40 pentru detalii legate de scrisoarea ta. Trebuie doar sa-mi scri codul unic de identificare al scrisorii si nr de comanda.

Coduri valabile:

 1. SG – scrisoare care va calatorii gratuit si va primi cele trei vize initiale: plecare din Mioveni, trecere prin Rovaniemi – Finlanda, sosire Mioveni
 2. ST – scrisoare care va calatorii cu taxa si va primii toate cele 15 vize plus semnatura lui Mos Craciun. Vezi in acest video cum voi obtine semnatura lui (disponibil in curand).
 3. SC – scrisoare care va calatorii gratuit si va primii toate cele 15 vize plus semnatura lui Mos Craciun (valabil pentru cei care vor primi, in privat, oferta mea)
 4.  SS – scrisoare scanata si trimisa pr whatsapp

Poti opta, la inceput, pentru o scrisoare gratuita pentru ca te poti razgandi oricand pe parcurs insa nu vei mai primi vizele din urma, asa cum este si corect. In acest caz va trebui sa-mi trimiti pe whatsapp codul de identificare al scrisorii si nr comenzii facute pe site.

Este foarte important ca in momentul lansarii comenzii sa scri corect codul unic de indentificare al scrisorii. Orice comanda trimisa care va contine un cod ce nu corespunde cu cel pe care l-ai primit pe whatsapp, va fi anulata.

3. Tombola

In fiecare oras prin care va calatorii scrisoarea ta, Craciunita va face o extragere de doua scrisori dintre cele care vor pleca la drum cu codul PG. In cazul in care Craciunita va primi, pe parcurs, un ajutor trimis de Mos Craciun, extragerea va fi facuta de catre acesta. Cele doua scrisori extrase vor primi un nou cod de identificare cu ST si incepand din acel oras vor primi toate vizele de trecere ramase pana la intoarcerea din Laponia. Extragerile se vor face si la intoarcere.

4. Taxe de transport

 1. Scrisorile pe care le voi primi in acelasi plic vor fi returnate tot intr-un singur plic. Exceptie fac scrisorile pentru care se va trimite cererea de a le expedia separat la o alta adresa. Pentru asta trimite un mail la comenzi@lidardi.com sau mesaj pe whatsapp cu codul scrisorii si nr de comanda. In acest caz taxa de transport se va achita separat.
 2. Pentru independenta fiecarui Cumparator comenzile trebuie facute de catre fiecare persoana, in parte, care mi-a trimis o scrisoare. La finalizarea comenzii se va adauga taxa standard de transport dar aceasta NU se va plati pentru fiecare comanda in parte. Se aplicata regula de la punctul 4.1.
 3. Pentru scrisorile care vor calatorii cu codurile SG si ST si pachetele promotionale din care fac parte acestea, taxa de transport, pentru a intra din nou in posesia lor, se va achita inainte de expediere prin transfer bancar.

5. Efectuarea platii

 1. Orice comanda se va achita inainte de expedierea coletului. Termenul de livrare este specificat in pagina de vanzare a fiecarui produs. Desi optiunea de plata ramburs este activata si pentru produsele din categoria/subcategoria Alte Articole / Articole Craciun / Cadouri personalizate, aceasta NU  se aplica pentru categoria/subcategoria mentionate anterior. Este indicat sa bifezi casuta cu plata prin transfer bancar la finalizarea comenzii.

6. Dispozitii finale

Intreg continutul acestei pagini reprezinta Terneni si conditii care se aplica, in plus, produselor din categoria/subcategoria Alte Articole/Articole Craciun/Cadouri personalizate, si vine in completarea paginii Terneni si conditii cu care trebuie sa fii de acord daca doresti sa finalizezi o comanda pe site.

Data plecarii 13 decembrie 2021. Inapoi la pagina pentru scrisori Cadouri personalizate.

Poti urmari si video pentru detalii.

Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade.