Buchet mireasa BNMS 3

Buchet mireasa nasa BNMS 3 mov-lila-alb din flori satinate marca Lidardi confectionat in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Acesta este confectionat manual din saten in tehnica kanzashi. Este o tehnica japoneza care se refera la impatutorirea materialelor. Acestea vor avea diferite forme in final. Dar buchetul nu se poate reproduce identic ci asemanator in proportie de 80% – 90%. Buchetul se poate confectiona si pe alte culori. Acest buchet poate fi si pentru nasa. Inainte de trimiterea coletului vei primi un video cu buchetul comandat. Culorile pot diferi putin in functie de monitor, telefon, tableta.

Poti asorta buchet de mireasa nasa BNMS 3 cu paharele de nunta pentru miri. Cu invitatiile. Marturiile magneti personalizati. Plicurile de bani. Meniurile personalizate. Si numerele de masa.Impresioneaza-ti invitatii cu toata gama de articole de nunta. Marca Lidardi. Confectionate manual. In atelierul Handmade by Diana Puiu.

Dimensiunea estimativa a buchetului de mireasa este urmatoarea :

  • inaltime buchet 30 cm
  • inaltime maner 17 cm
  • diametru maner 3,5 cm
  • diametru buchet 35 cm

Pentru toate articolele de nunta viziteaza pagina Articole nunta.  Ma gasesti si pe facebook. Cu pagina Lidardi Handmade.  Buchetul de mireasa se lucreaza numai la comanda. Comenzile se dau cu cel putin 14 zile. Inainte de eveniment.

Acesta este un produs marca Lidardi confectionat manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

0 Comentarii

Probabil te intereseaza si aceste articole.