Marturii nunta magneti, Lidardi Handmade, MNMH 7

de 28 decembrie 2020Casnicia - Viata in doi, Noi doi si copiii, Pasageri prin viata0 comentarii

Marturii nunta magneti handmade MNMH 7

Marturii nunta magneti handmade MNMH 7 personalizati cu numele mirilor si data nuntii. Au forma dreptunghiulara.

Dimensiune 9,5 cm x 6,5 cm.

Se printeaza pe hartie foto care se aplica pe magnet de 0,50 mm.Marturii nunta magneti handmade se livreaza in plicuri in culoarea aleasa de tine. Acestea sunt confectionate din carton colorat de 160g. Se personalizeaza cu mesajul dorit, numele si data evenimentului. Marturiile de nunta magneti handmade sunt accesorizate cu o floare lucrata manual din saten alb. Floarea are o perla in mijloc si trei frunzulite in partea de sus.

Poti asorta marturiile magneti handmade personalizati cu paharele de nunta pentru miri. Cu invitatiile. Plicurile de bani. Meniurile personalizate. Cu buchetul de mireasa si numerele de masa. Impresioneaza-ti invitatii cu toata gama de articole de nunta. Marca Lidardi. Confectionate manual. In atelierul Handmade by Diana Puiu.

Marturii nunta magneti handmade

Marturii nunta magneti handmade

 

Dupa trimiterea comenzii vei fi contactat pe whatsapp. In cel mai scurt timp posibil. De regula in aceeasi zi cu lansarea comenzii. Vei primi grafica personalizata cu datele tale. Dupa confirmare produsul se considera bun de tipar. Marturiile de nunta magneti handmade vor fi confectionate. Marturiile de nunta magneti handmade sunt un cadou deosebit pentru invitatii tai.

Pentru toate articolele de nunta viziteaza pagina Articole nunta. Ma gasesti si pe facebook. Cu pagina Lidardi Handmade. Paharele se lucreaza numai la comanda. Comenzile se dau cu cel putin 10 zile. Inainte de eveniment.

Acesta este un produs marca Lidardi confectionat manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Probabil te intereseaza si aceste articole.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu