Cocarde tricolore, Lidardi Handmade, CTFS 1

de 04 octombrie 2021Pasageri prin viata0 comentarii

Cocarde tricolore handmade

Cocarde tricolore 1 personalizate si lucrate manual petala cu petala din saten. Tehnica folosita se numeste kanzashi. Este o tehnica japoneza. Se refera la impatutorirea materialelor. Acestea vor avea diferite forme in final. Confectionarea petalelor nu este o munca grea dar este o munca extrem de migaloasa. Ca sa ai idee ce inseamna asta iti pot spune ca intr-o zi de lucru de 9 ore, fara pauze, eu pot confectiona doar 50 de cocarde. Si asta dupa o experienta de multi ani in confectionarea cocardelor. Daca luam in calcul si pauzele absolut necesare in cele 9 ore, atunci timpul se mareste semnificativ. De aceea pentru lansarea comenzilor de cocarde tricolore CTFS 1 este bine sa iei in calcul doua, trei luni inainte de eveniment. Fac in fiecare an un stoc de cocarde dar personalizarea lor o fac numai dupa ce primesc comanda. Acest lucru necesita un timp suplimentar. Exista si riscul ca odata cu apropierea datei de 1 Decembrie stocul sa fie epuizat. Nu astepta pana in ultimele saptamani pentru lansarea comenzilor.

Cocardele tricolore au diametru de 7.5 cm. Se prind in piept cu ac de brosa. Personalizarea lor este gratuita. Poti comanda cocardele tricolore aici.

Poti sa vezi produsele si pe canalul meu de You Tube Lidardi.

 

Doar 6000 de cocarde tricolore personalizate

Este un stoc limitat pentru anul 2023. In anul 2018 Romania a sarbatorit Centenarul Marii Uniri la 1 Decembrie. Daca vrei sa marchezi orice eveniment important din viata ta cu simbolul tricolorului romanesc, asigura-te din timp ca vei intra in posesia cocardelor tricolore.

Cocarde tricolore

Ziua nationala a Romaniei

Cocadrede tricolore se vand de obicei pentru ziua nationala a Romaniei, 1 Decembrie. Dar si pentru alte evenimente. Fiecare roman trebuie sa stie ca la 1 Decembrie 1918 a avut loc importantul eveniment de la Alba-Iulia unde Marea Adunare a votat unirea Transilvaniei cu Romania. Apoi a urmat un alt eveniment important la 24 ianuarie cand se adoptă declaraţia de Independenţă.

Pentru toate articolele de nunta viziteaza pagina  Articole nunta si impresioneaza-ti invitatii cu setul complet.

Ma gasesti si pe facebook cu pagina  Lidardi Handmade.

Acesta este un produs marca Lidardi confectionat manual in atelierul Handmade by Diana Puiu.

Probabil te intereseaza si aceste articole.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu